HOME   LINKS   CONTACT
 
   
   
 
 
HOME
VOOR POOLSE CLIËNTEN
ONDERNEMINGSRECHT
ONROEREND GOED
PERSONEN- & FAMILIERECHT
ONZE MEDEWERKERS
LINKS
CONTACT
 
vereniging testamentstichtingen huwelijkse voorwaarden samenleven Lieke Prinsze splitsingsakten
koopcontract oprichting BV
  Routebeschrijving  
 

Bezoekadres
Strawinskyhuis
Prinses Irenestraat 43
1077 WV Amsterdam
- ons kantoor is rolstoeltoegankelijk -


Grotere kaart weergeven  

Parkeren
Wij beschikken over een aantal eigen parkeerplaatsen bij ons kantoor.
Deze zijn te bereiken via de Strawinskylaan tegenover de ingang van het World Trade Centre.

Openbaar vervoer

Vanaf Centraal Station Amsterdam
Sneltram 51 - uitstappen bij halte Amsterdam-Zuid.
Tram 5 - uitstappen bij halte WTC op Strawinskylaan; met de trap naar beneden aan de zijde van het centrum, dus niet aan de zijde van WTC. Bij het voetbalveldje ziet u ons kantoor aan de rechterhand.

Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk
Sneltram 50 - uitstappen bij halte Amsterdam-Zuid.

Vanaf Schiphol
Treinverbinding (4x per uur) naar Station Amsterdam-Zuid.
Via de uitgang van Station Amsterdam-Zuid rechtdoor onder het viaduct door. U ziet aan uw rechterhand het Strawinskyhuis, Prinses Irenestraat 43.

Met tram 5 met de trap naar beneden aan de zijde van het centrum (dus niet aan de zijde van WTC). Bij het voetbalveldje ziet u ons kantoor aan de rechterhand.


terug naar boven

 

 
 


Disclaimer

De gegevens die deze website bevat zijn uitsluitend opgenomen ter algemene informatie en zijn enkel als zodanig bedoeld. Aan deze gegevens kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Klein Binnenkade Notarissen B.V. is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook ontstaan als gevolg van onduidelijkheid of onvolledigheid van de gegevens opgenomen in deze website.

Op alle door Klein Binnenkade Notarissen B.V. aanvaarde opdrachten, eventuele vervolgopdrachten en alle overige werkzaamheden zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn op onze site te raadplegen en zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Wij zullen onze Algemene Voorwaarden op verzoek aan u toezenden. Op de diensten van de Klein Binnenkade Notarissen B.V. zijn tevens de regels van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme van toepassing of andere daarvoor in de plaats gekomen wetten, die onder andere inhouden dat ongebruikelijke transacties in de zin van genoemde wet bij de bevoegde overheidsautoriteiten zullen worden gemeld.


 
  @ klein binnenkade notarissen