HOME   LINKS   CONTACT
 
   
   
 
 
HOME
ONDERNEMINGSRECHT
ONROEREND GOED
PERSONEN- & FAMILIERECHT
ONZE MEDEWERKERS
VOOR POOLSE CLIËNTEN
LINKS
CONTACT
 
vereniging testament Daisy Hicks stichtingen huwelijkse voorwaarden Christine Klein samenleven Lieke Prinsze splitsingsakten
koopcontract oprichting BV
  Onze notarissen en medewerkers
   
 
  Christine Klein
notaris
020-540 70 04
Maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag
christine.klein@kleinbinnenkade.nl

  Mr Christine M. Klein is sinds 1 oktober 2015 notaris, opvolgster van haar tante mr Laura Klein.
Zij heeft jarenlang in het Gooi gewerkt en is op 1 februari 2015 toegetreden als lid van de maatschap
Klein Binnenkade Notarissen. Zij heeft in Utrecht notarieel recht gestudeerd en is sinds 1990 werkzaam als
kandidaat-notaris. Daarnaast is zij estateplanner en lid van de Estateplanners in het Notariaat (EPN) en gecertificeerd executeur.

Christine Klein is all-round notarieel jurist, met specialisatie familie- en erfrecht.
U kunt bij haar terecht voor het opstellen van testamenten, huwelijksvoorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, samenlevingscontracten, schenkingen en het afhandelen van nalatenschappen.

Maar ook voor een second-opinion over erfrecht of huwelijksvermogensrecht. Zij kan erfgenamen of executeurs ook adviseren of bijstaan, alles in het belang van een voorspoedige en juiste afhandeling van de erfenis.
Juist haar specialisme mediation zet Christine graag in bij lastige nalatenschappen, waarbij bijvoorbeeld de familieverhoudingen extra aandacht behoeven om tot een oplossing te komen.

Christine Klein is een mensenmens. Daarom koos zij na haar juridische opleiding ook voor het mediationvak (sinds 1998). Zij volgde diverse opleidingen op dat gebied. Coaching tot Communicatie is haar motto. Daarbij maakt zij ook gebruik van haar kennis en ervaring opgedaan bij Phoenix Opleidingen te Utrecht. Zij kiest voor een nieuw elan in het notariaat. Cliƫnten nog beter van dienst zijn bij kwesties op het raakvlak van de juridische en emotionele kwesties bij erfenissen.

In het weekend rijdt ze paard of geniet ze van culturele zaken. 

  terug naar overzicht  @ klein binnenkade notarissen